Dien een nieuw project in bij het projectbureau!

Waar wilt u een uitwerking voor? Maak uw keuze:
Verwarming
Tapwater
Ventilatie

Itho Daalderop heeft ventilatieoplossingen in de systeemcategoriën C en D. Geeft u hieronder aan voor welke systemen graag een uitwerking zou zien in uw project:

Koeling
EPC

De 0,EPC-formule van Itho Daalderop helpt opdrachtgevers aan de hand van hun ambitie, beleid en ontwikkelplannen de juiste keuze te maken als het gaat om duurzame installatiecomponenten in een woning. Per situatie wordt de meest optimale samenstelling gecreëerd. Dat gebeurt met componenten die elkaar in hun werking versterken en die een minimum aan energieverbruik en een maximum aan gebruikscomfort garanderen. Wij vernemen graag van u wat uw EPC ambitie is?!

Nul op de Meter

Een goed klimaatsysteem is altijd de optelsom van verschillende aspecten. Temperatuur, warm water, frisse lucht. Itho Daalderop heeft een breed en duurzaam productgamma met diverse systemen. Daarmee worden woningen voorzien van een maximum aan wooncomfort en een minimum aan energieverbruik. Onze visie is gericht op een 'all-electric society'. 'Meer' moet in de toekomst hand in hand gaan met 'minder'. 'Nul-op-de-meter', ofwel wonen zonder energierekening. Onze drie nul-op-de-meter-concepten 'aarde', 'lucht' en 'water' bieden verschillende systeemconfiguraties en maken gebruik van verschillende types warmtepompen, vraaggestuurde ventilatie en zonne-energie. Wij vernemen graag welke configuratie wij voor u mogen uitwerken?!

Anders

Heeft u een vraag m.b.t. het uitwerken van uw project en kunt u deze niet koppelen aan één of meerdere van de beschikbare voorkeuzen...? dan kunt u uw vraag hier stellen!

Benodigde informatie

Hier kunt u de benodigde informatie en bestanden uploaden. Afhankelijk van de door u gevraagde uitwerking zijn één of meerdere bestanden benodigd voor de uitwerking. Hieronder kunt u zien welke bestanden benodigd zijn. Wanneer de benodigde bestanden niet worden toegevoegd, kunnen wij uw uitwerking niet óf niet op de gewenste uitwerktijd aan u leveren. Indien u het bestand per email aan ons wilt sturen of via WeTransfer dan kunt u dat hieronder vermelden.

*.dwg of *.dxf (let op, wanneer aan een bestand een Xref-referentietekening gekoppeld is, deze ook meezenden!)

*.epc of *.zip of *.vp

*.pdf of *.doc

*.jpg of *.bmp of *.gif of *.png

*.pdf of *.doc of *.jpg of *.zip, *.xls, *.xlsx

Uw contactgegevens
Bent u particulier of consument? Zie onze consumentenwebsite voor het vinden van een installateur in uw omgeving.
Gewenste uitwerktijd:

Geef hier uw gewenste uitwerktijd aan, houdt u er rekening mee dat er afhankelijk van drukte en bezetting van het projectbureau een zeer korte uitwerktijd waarschijnlijk niet haalbaar is. Dit hangt mede af van het soort uitwerking en/of de aangeleverde informatie compleet is. Indien de informatie en/of documenten niet compleet worden aangeleverd gaat de gewenste uitwerktijd in vanaf het moment dat de gegevens compleet bij ons zijn aangeleverd. Wanneer u een realistische werktijd opgeeft